Energi haveri med Maud o gubbarna i regeringen, Wetterstrand konstaterar efter den blixtinkallade överläggningen i torsdags: De inbjöd de till förhandlingsmöte med tre (3!) timmars varsel. Inte för att ge oss det bud de lovat, utan för att ställa ultimatum. På ett mycket snabbt ihopkallat möte ställdes kravet på våra rödgröna delegater att de vid sittande bord skulle gå med på att bygga nya kärnkraftsreaktorer. Annars skulle förhandlingarna avbrytas.Det är uppenbart att regeringen inte hade det förhandlingsmandat i kärnkraftsfrågan som de påstod sig ha, men som vi hela tiden misstänkte att de inte hade.

Annonser

One thought on “Energi haveri med Maud o gubbarna i regeringen, Wetterstrand konstaterar efter den blixtinkallade överläggningen i torsdags: De inbjöd de till förhandlingsmöte med tre (3!) timmars varsel. Inte för att ge oss det bud de lovat, utan för att ställa ultimatum. På ett mycket snabbt ihopkallat möte ställdes kravet på våra rödgröna delegater att de vid sittande bord skulle gå med på att bygga nya kärnkraftsreaktorer. Annars skulle förhandlingarna avbrytas.Det är uppenbart att regeringen inte hade det förhandlingsmandat i kärnkraftsfrågan som de påstod sig ha, men som vi hela tiden misstänkte att de inte hade.

  1. Kan bara konstatera att det är tragiskt att regeringen och då främst centern inte kan komma överrens över blockgränserna kring energi politiken då det är så viktigt för alla. Centern borde stått kvar vid den gamla uppgörelsen möjligt med mer inslag av grön omställning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s