Varje dag lite bättre- kraften hos många !

Idag har den rödgröna majoriteten i Landstinget i Kalmar län träff. Vi jobbar metodiskt med ständigt förbättringsarbete tillsammans med medarbetare och tjänstemän. Det är en långsiktig konstruktiv resa som också innefattar ett grönare landsting.

Sedan valet 2006 levereras nu toppensiffror i de natinella öppna jämförelsetalen (SKL) Tillgänglighet-Förbättringsarbete för Kvalite-Patientsäkerhet ät ledord och prioriterade focusområden. 

400 kvm solceller på Kalmar sjukhus ger el till ca 3000kvm lokalyta, landets största hybridbilspark.

Norra Europas mordernaste länstrafikupphandling har genomförts med bigasbussar, miljöbränsle och säkerhet med alkolås och trepunktsbälte samt sänkbara chassi. Kombinationen nya bussar och stomlinjetrafik med styv tidtabell har resandet i länstrafiken också ökat.

Nya tåg är inköpta för leverans i nov-dec på Stångådal-Tjustbanan.

Sedan sommaren 2008 nyttjar vi endast grön vattenkraftsel i hela landstinget Kalmar län , vi avstår aktivt kärnkraftselen för att påvisa allvaret i en kärnkraftsavveckling.

Önskad sysselsättningsgrad integreras nu på arbetsplatserna så att medarbetare kan erbjudas anpassa tid efter livsbehov.

18 miljoner extra har vi satsat på Kulturen i Kalmar län snacka om ett gott exempel i en härlig region där samarbetet i majoriteten visar att med tillitsfull och ansvarsfull laganda¨går det att åstakomma utveckling !

Annonser

One thought on “Varje dag lite bättre- kraften hos många !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s