Världen är full av ATOMSOPOR!

Fet varningstext : Kärnkraft bidrar till ökad mängd ATOMSOPOR!!!

Tyvärr har ju vare sig center eller moderatgänget fattat detta oerhörda samband i denna värld.

Därför är det upprörande att gång på gång behöva läsa om dessa #ATOMSOPOR#som ”dyker upp” runt om i världen.

Det handlar denna gång om 120 tunnor med radioaktivt avfall som finns ombord på ett maffiasprängt fartyg vid Kalabriens kust.

Det 110 meter långa fartyget Cunsky hittades i lördags på 500 meters djup, 28 kilometer utanför Kalabriens kust.

Att man uppmärksammades var tack vare en ”tjallare” som bistått vid sprängningen… Fyyyy faaan va girigheten skapar för smutsiga byk.

Läs mer på :

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_3521531.svd

Det finns inga fredliga ATOMER !!

Det finns inga fredliga ATOMER !!

Annonser

9 thoughts on “Världen är full av ATOMSOPOR!

 1. Det mest upprörande är ju inte att det ligger tunnor med sånt avfall på havets botten, utan snarare att den Italienska statsapparaten är så dåligt fungerande och så korrupt att det faktiskt går att ”slarva bort” såpass många tunnor som sedan sänks i havet???

 2. Du kanske bör leva som du lär, och stänga av all elektricitet förutom det absolut nödvändiga(spis ingår icke, du kan alltid elda eller använda gasolkök). Om du inte orkar med detta så ger du oss inget val förutom kärnkraften.

  • Jo du jag försöker allt leva som jag lär med vattenburen vedeldad hemma energi + upphandlad grön (vattenkraft) el Planerar även solfångare till taket…
   Och jag jobbar aktivt att inte ha standby funktioner på , drar ur sladdar ur tv osv när man inte är hemma bonus framförallt på sommaren då åskan ofta tar elapparater som är i pluggade.

   Vet du att Svensk industri själva säger att de kan spara 30% av sin energiförbrukning på effektiviseringar…
   Vi har redan ett Svenskt energiöverskott på ca +7% av totala årsproduktionen och Svensk kärnkraft är nere på 54% drift pga alla driftstopp mm

 3. Fast nu kans det vara värt att komma med ett litet påpekande; atomsopor i journalistisk jargong kan betyda vad som helst, dvs det betyder INTE per automatik att det är 120 tunnor med högaktivt avfall från ett kärnkraftverk det handlar om. Med absolut största sannolikhet är det inte det heller, för sådana saker är såpass kontrollerade till och med i korrupta länder som Italien eller Ryssland att de s g s aldrig kommer på avvägar, och dessutom skulle en sådan grupp som n’Dranghetan helt samvetslöst hellre ha sålt grejerna dyrt till någon annan avnämare om de mot all förmodan skulle ha kommit över sådant material.
  Nej här handlar det säkerligen om lågaktivt avfall som rester från röntgenundersökningar och liknande. Det är fortfarande ingen höjdare att dumpa sådant i havet, men det är inte en fullskalig ekologisk katastrof i vardande om så ändå sker.
  Så oavsett vad man tycker om kärnkraft så ska man nog inte dra för stora växlar på denna iofs groteska historia…

  • Tyvärr sker det en ganska korrupt svarthandel med både låg och högradioaktivt kärnavfall runt om i världen.
   I Sverige handlar Studsvik upp radioaktiva metaller för ”rening” som sedan smälts om o blandas upp men annan metall- denna återvinning är en av Sveriges största förorenare av radioaktivitet i Östersjön jämte våra reaktorers utsläpp av luftventilerad radioaktivitet. Östersjön klassas som världens radioaktivaste hav…. Man kan följa kärnkraftsbolagens årliga rapporter där man bilägger resultat av analys av fisk som stadigt ökar mängden raduioaktivitet / kg kroppsvikt … Tyvärr lyfter inte vår kära media o kärnkraftskramande regering detta faktum…

 4. Om det är så enkelt för maffian att få tag på 120 tunnor kärnavfall, varför kan då ex ql qaida aldrig få tag på något alls för sina ”smutsbomber”? De har ju försökt i flera år… Det luktar korruption lång väg detta. Om maffian kan få tag på atomsopor så kan ju även terrorister det, varpå landet som sådant nog får bli en bombmatta för USA för att lösa problemet.. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s