Maktkåta gubbar i Europa

Ja det är så tragikomiskt dessa patetiska män med maktbegär och ego som manifesteras i politiska högborgar med prostituerade eskortflickor, lyx konsumtion och en korrupt kompisvärd där en gubba dunkar rygg på en annan. Berlusconi denna gamla man(gubbe faktiskt) med välkirurgerat yttre prsonifierar den postregima bilden av makten och härligheten år 2009. Inte nog med att karl har den dåliga smaken att bjuda in sina ”kompisar” på privata hemma hos prostituerade mingelmöten, vi snackar kopisar som Putin, Lukatjenko mfl…Berlusconi har i samma Ryssanda valt att lägga rabarber på diverse media i sitt hemland Italien och ser till att prygla med indraget  pressstöd, rättsprocesser  osv om man talar illa om honom… Tala illa om innebär att rapportera om tex de prostutuerade sängflickor som han köpte in till sin privata kåk när andra lekkamrater kom på besök.

Är det alltså denna nivå  Europa har som ledare- ”Dickhead” gubbar som vältrar sig i prostution och egen kontrollerad media i bristen på vadå ?

Ett liv? -En mening med sin politiska mission?- Kärlek alla fruar som tröttnat och lämnat dessa maktens män ?

Jag hade nästan gett upp hoppet om Italienarna ( de har ju varit slösinta nog att välja om karln) tills idag när de äntligen ryter till och skakar om nu baserat på hans prygling och strypning av fria media. Kanske det finns hopp ändå ?

http://www.dn.se/nyheter/varlden/massprotest-mot-berlusconi-1.966728

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s