Sd har ”nazi” retorik i 2009års kostym

Kan bara konstatera att Aftonbladet ska ha all heder av att belysa baksidan  av den uppgraderade nynazistiska politik som Sd står för, om än i fina kostymer och slips. Det är skrämmande att kunna vinna ens en procent väljarsympatisörer, med den politiska agendan, så tydligt frånkopplad FN och grunden kring mänskliga lika rättigheter.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5978578.ab

 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5978661.ab

Att tro att världen är en ankdam där folk kan sorteras in i ”Vi och Dom” är lätt patetisk, men tyvärr faller en och annan för frestelsen att bygga murar om sitt retro ”germanska folkhem”. Jag hoppas verkligen att dessa sk sympatisörer tar ett etiskt varv till, innan valet i sept 2010 och analyserar om de verkligen vill ha ett Nazi Sverige 2010 !? För det var ju med samma retorik Hitler hetsade Tyskarna till det som kom att bli andravärldskriget och massaker av miljontals Judar, Romer  mfl människor som stod upp för mänskliga rättigheter.

http://www.dn.se/nyheter/politik/aftonbladet-tar-debatt-med-sd-1.977561

Annonser

2 thoughts on “Sd har ”nazi” retorik i 2009års kostym

 1. Jag älskar när isolerade 40-/50-/60-talister fördömer SD, med tanke på att de växte upp i ett idylliskt Sverige där det fanns gott om jobb och samhället var tryggt och homogent. Sedan bosätter man sig i någon lugn förort och fortsätter leva i sin bubbla, medan svenska ungdomar idag får uppleva en helt annan vardag. Öppna ögonen eller lev som du lär och bosätt dig i Rosengård.

 2. Tjao- du jag bor & lever på landet, men med multikultiomgivningar. Både lokalt-regionalt och nationellt samt internationellt.

  Med allt från 3e generationens Svenskar dvs deras anfäder fick arbetskraftinvandra ( industrin på 50-60talet) eller kommit som flyktingar från Balkan där Svenska vapen användes… Liksom statslösa Romer, folk från Eritrea, Iran och Irak osv

  Grejen är att de är alla individer med olika förutsättningar och kompetenser man kan aldrig klumpa ihop folk i ”grupper” o påstå att de är si eller så!?

  Vi hade 300 gröna från 41 länder i Malmö i helgen – deras intryck av Malmö otrolikt kosmopolitiskt och alla var så trevliga man är en smältdegel av kompetenser o kulturer.
  Respekt för varandra är nyckel inte hets och förtal

  Att sen det behövs jobba för att socialutslagning inte drabbar de som bor på en viss gata / kvarter borde vara prioritet.

  Krma på dej 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s