Grönt valår får borgarna att se rött !?

Miljöpartiet är den klart lysande stjärnan efter alla opinionsmätningar. Länge har Mp varit 3e största parti men först på senare tid har media vågat lyfta fram partiet i artiklar.

Dock blir det ibland lite kontra inslag som på nyheterna härom kvällen – efter allt positivt blev det tre ”upplysande” frågor om politiken dvs #miljöskatter#, #kärnkraften# och #friåret#.

Tanken var att påvisa ”konsekvenser” av grön politik. Jag känner mig mycket trygg men alla de smarta väljare som aktivt kommer lägga sin röst på miljöpartiet. Dessutom är jag helt övertygad om att de har kunskap om Miljöpartiets profilfrågor. Gällande Friår var det tex Kalmar läns bästa arbetsmarknads förebyggande åtgärd på länge- platserna tog slut pga intresset av friår.

Just nu kör vinskad sysselsättningsgrad# ett Rödgrönt samarbete för att kunna gå ner eller upp i arbetstid efter livsbehov.

Om #Grön skatteväxling# som häcklades av borgarna kan man konstatera att de far världen runt o slår sig för bröstet med att Sverige är bäst på miljöstyrning via skatter inte minst koldioxidskatter.

Patetiskt- inte minst när man följer upp med hur de agerat för att släppa kemgödselskatterna osv. Man vågar helt enkelt inte styra när Miljö och pengar står mot varandra…

Att Centersveket i Kärnkraftsfrågan öppnar dörren till Mp för missnöjda Centerpartister är också intressant, Kärnkraften är inget Miljöalternativ och kommer aldrig att bli…

http://www.politikerbloggen.se/2010/01/15/25569/

Nåväl här kommer ett par roliga länkar som filosoferar på temat:

http://hallplatshaden.wordpress.com/2010/01/17/mp-s-och-m-nu-lika-populara/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s