UTVIK !

Idag är min kollega Jessica Rydell ” utvikt” på Barometern – om tidigare liv och ynnesten att få en andra chans i livet. 

Se:  www.barometern.se i pdf : http://www.barometern.se/multimedia/archive/00741/Barometern-DelA_741178a.pdf

Se även bloggen : http://greenjessica.wordpress.com/

Det känns fatastiskt roligt att kunna stå upp med och för kandidater med livserfarenheter utöver det vanliga och kraften i att överleva och gå vidare.

Dessutom är poängen att nu närmare 20 år senare kunna vara en inspiration och förebild för andra som idag befinner sig i samma situation som Jessica var då i vilsna tonåren.

I miljöpartiet är du människan du är här och nu – och med rätt inställning till livet och våra fyra solidariteter djur-natur – ekosystemet – människor i världen samt kommande generationer

är det politiska välkomnandet varmt och hjärtligt. Livet ger oss alla olika erfarenheter, färdigheter och förmågor. Dem har vi med oss inte emot oss.

Läs politiska kollegors bloggande om dagens artikel i Barran på :http://jonssonsfunderingar.blogspot.com/ och http://basseblogg.blogspot.com/

Inför ett val är det POLITIKEN som skall vara i fokus- partiets politik och sen lånar vi olika människor ut oss till förtroendeuppdrag att företräda politiken.

Som ni känner till tar vi seriöst på att förebygga socioekonomiska klassskillnader som den Modertaledda regeringen håller på att bygga upp med sin plånbokspolitik.

http://www.rodgron.se/

Därför är det så gott att föregå eventuella personangrepp så att vi får just fokus på politiken och för oss i Miljöpartiet fortsatt vilja att göra Kalmar läns landsting lite bättre varje dag med

Folkhälsa och Miljö i fokus tillsammans i vårt Röd-Gröna gäng.

http://landstingsbloggen.wordpress.com/

Livet är inte kört för att man strular i vilsna tonåren.

Annonser

2 thoughts on “UTVIK !

  1. Ping: Vilken dag « Greenjessica's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s