Piska nån annan än partiet Maud!

Pinska någon annan Maud !

Det viner av partipiskor i Centerleden, Kärnkraft, Uranbrytning osv………

Frågan är vart Maud skall vända sin kinky ledarstil- självspäkning kanske ?

Det kommer alltid vara en utmaning att vårda ett partis profilområden i en blockgrupperande samverkan. Men att sälja ut sina ”varumärken” borde väl ändå vara att gå för långt?

Årets val blir ett kärnkraftsval och energival- att våga visa långsiktig energiomställning för Sverige både för jobb och miljö. 65 % vill ha förnyelsebar energi, de 26 % som förordar kärnkraft är troligen både äldre och män enligt SIFO-undersökningen som den elintensiva lobby industrin ( läs pappers industrin) lärt ta fram förra veckan.

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.337218-rosta-nej-till-karnkraft-eva-selin-lindgren

Jag blir varm i hjärtat av kvinnor som Solveig Ternström som med kokande feber o tappad röst ställer upp och visar internt motstånd- en kvinna som inte låter sig varesig piskas eller tystas, av nån inte ens en kraftig förkylning o bittra allianskollegor.  Mer sånt personligt politiskt ansvar.

http://sydsvenskan.se/opinion/huvudledare/article640589/Vild-men-inte-vacker.html

Just nu har vi nämligen en sittande regering som gick på val på en lögn : att inte bygga ut kärnkraften

Så igår på årsdagen lägger man en propp om 10 nya reaktorer, uranbrytning och annat djävulskap som bara drar med sig problem och ohälsa.

http://www.youtube.com/watch?v=FjuhW-4tyEI&NR=1

Välj med omsorg i höst…..

Annonser

9 thoughts on “Piska nån annan än partiet Maud!

 1. Häpp -vi snackar om att stå för vad man gått till val på- valmanifest ” inga nya kärnkraftverk” och regeringsförklaring 6okt2006- ”Inga nya reaktorer skall byggas”

  En ljugande regering imponerar på ingen

 2. Jag frågar igen: om det finns sossar, miljöpartister och vänsterpartister som inte håller med parti-linjen, exempelvis för att miljöpartiet konstant ljuger om kärnkraften och vägrar se den för vad den är, tycker du då att de skall rösta efter hjärta & hjärna, eller efter partilinjen?

  Du säger att du blir varm om hjärtat är Ternström vänder sitt parti ryggen…. blir du lika varm om hjärtat om en miljöpartist, en sosse eller en vänsterpartist räcker fingret åt partiet och röster för proppen?

 3. Den frågan var visst för besvärande att svara på. Så Akko gör precis det som varje vettig debattör bör göra: tig ihjäl och låtsas som att hon inte har hört… precis som hon gjort vid alla tidigare gånger hon fått störande frågor som hotar partilinjen.

  Ynkligt…

 4. Men hallååååå Kärnkraft är inte landets miljövänligaste energikälla enligt 65% av befolkningen enligt SIFO senast- där om är vi överens att vi inte är överens eller hur Karnefors!?

  Så 65% kan känna sig hörda på och trygga med att Miljöpatiet INTE kommer satsa på vare sig fossila eller radioaktiva energislag i en röd-grön regering.

 5. Du svarade inte på frågan:

  Om det finns riksdagsledamöter inom (s), (v) och (mp) som anser att man borde släppa tillståndsförbudet, tycker du då att de – likt Ternstöm och Selin – skall gå emot partilinjen och strunta i piskan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s