Valtider och laguppställningar

Det grönskar ur flera perspektiv! I dag var jag ute o plockade ägg i redet samt matade bina med ”Foderdeg” ( Florsocker+ honung).

Känner att det måste till lite livsgnista efter veckans alla tråkbeslut från riksdag och regering.

Det kacklas, surras och takdroppar från solsmält snö.

Med vind i både snurror och segel för Miljöpartiet kan vi stolt konstatera att den Röd-Gröna laguppställning inför en ny regering är mer taggad än någonsin.

http://www.rodgron.se/

Med den härliga framtidsanda av energiomställning, gröna jobb och omtag för samhälls solidariteter känns hela samarbetet som ett vinnarkoncept.

Så det är bara att leverera inför vårbudgetar, valmanifest – för här är ett härligt gäng som är beredda att rodda Sverige på framtidsresan.

Vi lämnar ett borgligt- Moderat styrt allians där Centern står för ”strålande landsbygds politik” och bör slutförvaras som den energisvikare man är.

Annonser

2 thoughts on “Valtider och laguppställningar

  1. Jag ser kolkraftverkens avskaffande (i Tyskland) som en mycket viktigare fråga än kärnkraften. Deras utsläpp är ju en direkt miljöförstöring till skillnad från kärnkraftens restprodukter som faktiskt kan kontrolleras. Stoppas inte kolkraften i tid så är det ganska snart kört. Varför gapar ni miljöpartister inte mot detta? Är det för att svenskar inte är lika uppmärksammade på detta problem och det inte är lika lätt att vinna politiska poäng bland de oupplysta?
    /Habib

  2. Nu är inte kampen mellan ett dåligt energislag mot ett annat. Global energiomställning är nörvändig och visst skall Svenska statliga företag vara föregångare i den omställningen oavsett var de bedriver verksamhet.

    Kokraft Kärnkraft skall båda ersättas med förnyelsebara energislag och energieffektivitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s