Vårvecka med valtema

Det är tempo i dessa vårtider- och solen knaprar på snön.

I söndags var det första hemmadagen på länge som ägnades åt första vårträdgårdsdagen på de snöfria delarna av trädgården.

Måndagen var okristligt tidigt pga sen afton och den förlorade tisdomställningen men en timma mindre sömn och upp vid 05.45 huaaa.Det var ordförande träff på museet i Kalmar- landstingsmajoriteten-vi fick en guidetur på första Fotbollsutställningen i ett läsmuseum. Temat fotbollen som fenomen och Kalmar FF som klubb. Kul och trevlig aktiv utställning med bla historiska  filmpärlor om friidrott.

Tisdagen tog ut de senaste veckornas tempo- vaknade igenmurad av snuva- feber och en röst som lät som efter en veckas hårt festande. Tisdagen blev således rehab dag med diverse huskurer med ingefära o hetvatten med honung som bas.

Onsdag- landstingsstyrelse i Kalmar och arla morgonstund igen. Något bättre vigör om än snuvig. Dagen kombinerades med presskonferens om vårt nationella valmanifest. Jag och Jessica träffade Kalmar Radion och Barometern under lunchen:

Lyssna här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=3598416

Barometern: http://www.barometern.se/nyheter/TT_inrikes/mp-vill-ha-tillbaka-friaret(1850122).gm är från nationella konferensen då webbsidorn inte visar alla artiklar på Barren .

Kolla även Jessicas blogg: http://greenjessica.wordpress.com/

Efter landstingsstyrelsen bar det av till regionförbundet där var det signaturer för årsmöteshandlingar av Kumulus: www.kumulus.se

Därpå vara kurir för dito handlingar till Oskarshamn för att just in time anlända lokala MPmötet i Västervik under kvällen.

Väl hemma filades det på infrastruktur skrivningar- fattar inte detta asfaltkramande som pågår på många håll- inse klimatinvestering är vad som gäller = spår!

Så idag är man åter nockad med feber o förkylnings köret.

Blir varsamt resten av veckan- laddar för tjejmentor lunchen i morgon- blir något med hemvärpta ägg och vårprimörer…

Så lite goa änkar att ta del av så här till påskens ledigheter :

Passar på att skicka med lite kuliga länkar så här till påsken : http://krassman-inyourface.blogspot.com/2010/03/karnkraften-och-centern.

Samt : http://www.brockman.nu/blogg/  & så Vimmerby bloggen så klart : http://hogbergstankar.blogspot.com/  

och inte minst Naturskyddsföreningens blogg: http://blogg.naturskyddsforeningen.se/mikael/2010/03/29/ekonomin-sager-nej-till-ny-karnkraft/

Så Glad Påsk !

Och jag säger som vägverket- ta kvasten i påsk !

Annonser

One thought on “Vårvecka med valtema

  1. Ping: Ett aprilskämt « Greenjessica's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s