Kongress i Uppsala

Nu vankas det Miljöpartikongress och platsen är Uppsala.

Hemmavid poppar det fram kycklingar- en litet tradition sedan flera år Kongress= kycklingar. Tacksamt att familjen backar upp när ”hönsmorsan” är i väg på uppdrag. Klistrar nu in dagens pressmeddelande rakt av – håll till godo!

Akko & Anna till Grön-kongress

 I morgon far Akko Karlsson, Lofta och Anna Bodjo,Västervik iväg till Miljöpartiets kongressen i Uppsala. Akko som en av toppkandidaterna till Riksdagen för Kalmar län tillika Partistyrelseledamot. Anna Bodjo är på kongressen som ombud för Miljöpartiet Västervik.

 Årets kongress känns historisk menar Akko Karlsson. För oss i Kalmar län laddar vi för åtminstone ett riksdagsmandat efter valet i höst.

Årets kongress fastställer valmanifest och vår gröna politik samt det röd-gröna samarbetet. Vi lär blogga en hel del under dagarna!

 Miljöpartiet jobbar med påverkanstorg i beslutsprocessen ett sätt att vitalisera demokratin berättar Anna Bodjo. Anna som nu är på sin 3e kongress tillsammans med dottern Isis som har sällskap av många barn som har lekrum och roliga aktiviteter under dagarna och gör det möjligt för barnfamiljer att delta i politiken.

 Rent praktiskt skall det väljas partistyrelse och språkrör.

Gustav Fridolin gör comeback som politiskt aktiv och kandiderar till partistyrelsen. Även Elisabeth Wanneby från Oskarshamn kandiderar och själv har jag ynnesten att vara invald på två år (2009-2010) berättar Akko.

Vi har ett växande Miljöparti i hela Kalmar län liksom i övriga landet och det känns mycket inspirerande med alla goda krafter och kompetenser som aktiverar sig.

 Vi kommer att gästas av internationella gäster bla Philippe Lamberts, språkrör för Europeiska Gröna Partiet (EGP).

 Ytterligare material finns på: www.mp.se

 FÖR VIDARE INFORMATION:

Akko Karlsson 0705-257223

Anna Bodjo 070-6914951

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s