Helt hysteriskt

Läser på DN Kultur att HELT HYSTERISK kommer igen ett andra varv- helt underbart !

Engelsk humor när den är som bäst ( värst) driver med hetsen över evig ungdom sedd genom en ridå av alkohol och nikotin.

Naturligtvis är det just den grova ironon som är underbar – inget glorifierande av alkoholen här inte det påvisar bara hur fattigt ett festprisse liv ter sig  dagen efter igår.. Det är också en revy av kultlåtar och kulturpersonligheter på många områden.

Vid det här laget har fashionistorna Edina och Patsy hunnit bli 64 och 52, men åldern är inget hinder, säger Lumley i en intervju med Daily Mail.

Humorserien börjades sändas i brittiska BBC 1992 och det allra sista programmet visades i december 2004. Programmet fick en stor och trogen publik tack vare Jennifer Saunders och Joanna Lumleys träffsäkra skildringar av två medelålders kvinnor som desperat försöker verka yngre och trendigare än de är.

Lumley konstaterar i intervjun att alla de fem kvinnorna i serien fortfarande är i livet och tillgängliga för en ny omgång i tv. Till och med 85-åriga June Whitfield, Edinas hårt prövade mamma, kan tänka sig att ställa upp.

http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/helt-hysteriskt-aterupplivas-1.1206614

Annonser

8 thoughts on “Helt hysteriskt

 1. Hej!
  Jag har nu kontaktat C och kommer och få material från dom, jag talade igår med MPs gruppledare i Botkyrka på tel som tyckte lenin var en stor tänkare, helt otroligt , / Ann-Mari

 2. Hej igen Ann-Marie,
  Det känns jätte konstigt med dina inlägg som inte alls hör hemma/ ihop med bloggartiklarna. Vänligen majla : akko@mp.se om du vill prata vidare- var det du som ringde igår ? Ringde tillbaka men ingen svarade ?

  Lenin hade ju tankar som alla andra men hamnade sjukt fel i sitt samhällsbyggande som kostade så många människor livet- det finns inget försvar för den typen av beteende.

  Så lycka till med dina politiska hemvister- jag fortsätter grönt för en hållbar framtid 😉

 3. Hej!
  Ring mig igen då du har inte ringt för då hade jag hört det jag har alltid min mobiler med mig ring nu Akkomp / Ann-Mari PS Har nu anmält mig som medlem till C vet du Akkomp vad Botkrykas gruppledare kallar lenin för i ett mail till mig idag? Jo begåvad!! helt otroligt

 4. Men Halllå Ann-Marie- det var det värsta jag hört !!!
  Jag har faktisk rätt bra koll på historien som är full av inte minst brutala män som levt o lever över världen med maktutövning som ballar ut i människo förtryck krig – vapen och slakt som ex Lenins folkmord ?

  Min fråga till dej handlar om den halvdryga kopplingen Vänsterpartiets sånger i TV 2007 kontra Milöjöpartiet – som du summerar med att folk inkl mej -inte fattar Lenins folkmord??

  Lycka till i Centerpartiet och minns mina ord : Centern ansvarar för öppnandet av Kärnkraft trots sina vallöften , kärnkraft som bidrar med atomsopor och vapen samt miljöskuld för kommande 100 000 år / 3000 generationer.
  Kolla sedan upp Bondepartiets solidariteter under 2a världskriget och fundera på vart du lägger engagemang utifrån ditt Leninresonemang.

  Miljöpartiet bygger på Svenska freds och Miljörörelsen och firar 30 år 2011 där vi tydligt driver en global freds och solidaritespolitik för en hållbar framtid både före under och efter valrörelsen.

 5. Hej!
  Akkomp jag är fullständigt medveten om bristerna i Centern och även det om kärnkraft som du talar om och jag ogillar det minst lika mycket som dig, men då nu svensk politik är en enda soppa så vet jag fan inte hur jag ska göra, hur jag än vrider på det hela så blir det antingen pest eller kolera??!! Ni sitter om jag sa i knät på V hur många gånge rmåste jag tala om det att jag är antikommunist och antisocialist, sen en sak till Akkomp, det fullkommliga partiet dinns inte idag hur mycket du och jag än skulle vilja det så kan vi inte hitta det idag / Ann-Mari

 6. Nog är det så att en persons uppfattningar om livet och samhället inte står att finna i ett partiprogram det vore = diktatur = enmansd styre.

  Demokrati handlar om samtal ge och ta runda hörnen och förändra i ena eller andra riktningen.

  Mp är lika fristående i blockpolitiken idag som tidigare utifrån att det inte blev en röd-grön regering- solidariteten för människor oavsett plånbokens storlek, kön, sexuell läggning den delar vi med de ” röda partierna” det är inte att sitta i knät utan handlar om värderingsgrunden alla människors lika värde ! ( Det handlar således INTE om några jädra Leninsympatier – då har du grovt missuppfattat politiska signaler)

  – Vilket inte de ” blå” partierna i borgar gänget har som vill att plånbok- förmåga – prestation samt hos KD även hetronormativa grunder skall styra 😉

 7. Hej!
  Du Akkomp jag har dom senaste dagarna hört av vissa från MP bla gruppledaren i min kommun att han säger att lenin var begåvad socialism var bra på sitt sätt etc, ni kanske inte sitter ri knät på V men ni arbetar ihop med ett parti som har en mycket mycket mörk bakgrund, läs Charlie Nordbloms bok ” Krig i fredstid” / Ann-Mari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s