Samhällsdebatt med SD

 Så var det dags för värsta panelen på Gymnasieaulan i Västervik- alla samhällsvetarelever var på plats och temat = integration, flyktingpolitik osv.. Sverigedemokraternas Kent Ekeroth var på plats med säkerhetsvakter i släptåg… Han sitter i Riksdagen och är även internatioinell talesperson.

Partierna som kom var Miljöpartiet, : Lokala partiet VDM samt Centerpartiet och förvånande nog SocialdemoKristdemokraterna, Fi, Socialisterna, Moderaterna, Folkpartiet och Vänsterpartiet. Med sin frånvaro lyste  Centerpartiet och Socialdemokraterna som av någon orsak inte kunde närvara.

Mötet aviserat sedan 2 månader – för historien om dagens tvärpolitiska panel härhör sig från valröärelsen. Då hade folkpartiet och SD aviserat en egen duell på Gymnasiet vilket retade upp oss övriga partier. resultatet blev då att man diplomatiskt ställde in och la en större panel nu i november i ställlet.

Samtalen rörde sig mellan teman så som : Integration, invandring- flykting begreppen om kulturkrockar osv.  Det var ett samtal så viktigt att ta i de publika rummen  och det handlar i grunden om allas lika värde och rättigheter oss människor i mellan .

Om Nationalism kan man läsa här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Nationalism

http://www.immi.se/rasism/ 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s