Öppet Hus på Regionförbundet Kalmar län

Idag håller vi öppethus på Regionförbundet- fantastisk mycket erfarenhet och kunspap finns i huset och alla projekt som riggas för regionalutveckling, kultur, infrastruktur, befolkning i balans med bland annat  ungdoms och migrationsfrågor, miljöfrågor.  Regionförbundet är ett indirekt folkvaltorgan för regionalutveckling- 12 kommuner och landstinget är uppdragsgivare.  Det är inte utan att känna stolthet för uppdraget som viceordförande i Regionförbundet, en dynamisk och kreativ organisation, mycket processarbete och kunskaps/ omvärldsbevakning för spridning.

http://www.regionforbundet.se/sv/politik/Styrelsen/Akko-Karlsson/

Se: http://www.regionforbundet.se/sv/

Kolla in vårt miljöarbete där vi just idag släppt en youtube film om Biogas / marina stubstrat: http://www.youtube.com/watch?v=8nCT55BWo8w

 Idag kan man bland annat träffa AVI-media hur man streamar filmer online i skola och föreningsliv. Prova på digitala läsplattor, gå på webbmöte och träffa 12 av våra Europeiska volontärer som är i länet upp till ett år ute i olika verksamheter och föreningsliv.

Läs mer: http://www.kumulus.se/

Just nu betar vi av ett intressant seminarium om vårt internationella arbete. Det global- lokala arbetet där vi har Östersjöområdet, Europa och Kina samt Sydafrika som prioriterade områden.  Vi har operativt projekt och nätverk med filialer så som Brysselkontor (Småland- Blekinge), Shanghai regionen, Alla tiders historia med kulturkraft i Sydafrika osv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s