Möjligheter och utmaningar

Partistyrelse med tema budget och partiprogramsrevidering denna helg.

Det är ett extremt spännande arbete i en tid när vi har halvlek innan valrörelsen 2014 och lite lagom peppande kom senaste opinionsmätningen : http://www.dn.se/nyheter/sverige/miljopartiet-klattrar-mot-nya-toppnivaer  Jag är extra nöjd med den tydliga miljö och klimatsatsning om 41 miljarder, mer om vår gröna budget kommer att släppas i veckan som kommer. Men som sagt gröna medel för energi och miljöteknisk innovation är en tydlig markering för omställning till 100% förnyelsebart!

Det var varmt mottagande när #Åsa Romson besökte Euronom i Kalmar här om måndagen.  2 miljarder för satsningarna ska bland annat gå till att sätta igång ett system för produktion av egen el och stöd till installation av solpaneler, i väntan på att ett
garantiprissystem är på plats. Samtidigt vill Miljöpartiet att Sverige antar ett mål om 100% förnybar energiproduktion till 2030

Bild

 

Intresset är stort för #miljöpartiets politik och inte minst processen med partiprogramsrevideringen. Även lokal-regionalt kännser vi av intresset på ett positivt inflöde av medlemmar.

I Kalmar län genomfördes i veckan Regionförbundets  utvecklingsdagar på temat ”Regionala utmaningar och möjligheter” en av gästerna var #Maria wetterstrand. På bilden med Maria är Akko Karlsson, Lisa wanneby och Anna Thore.

Bild

 

 

 

 

 

Annonser

One thought on “Möjligheter och utmaningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s