Nya Språkrörstrion i Kalmar län

På ett soligt Himmelsberga / Öland samlades länets Miljöpartister för årsmöt. Det var kraftfullt att se den mångfald av medlemmar från förr och helt nya, alla med olika bakgrund, kompetens och erfarenheter!
Jag är helt varm i hjärtat av den samlade kraften som nu går in i ett valrörelsearbete och glädjer mej åt viljan att förändra världen och delta i samhällsbygget. Jag tackar mötet och deltagarna för förtroendet att vägleda mötet som ordförande och för alla reflekterande och kloka synpunkter.

Det är inte helt enkelt att bli en del av demokratibranschen, det är ett åtagande att kunna balansera visioner som är långsiktiga med real-dagspolitik för att faktiskt ta nödvändiga steg framåt för en hållbar framtid!
Passar också på att tacka Jonas Löhnn för gott samarbete under åren som Språkrör och ser fram emot att ta del av fortsatt klokskap via hans nya roll som kommunordf. i Kalmar och därmed nod till regionledningen i länet.
Samtidigt känns det riktigt inspirerande att få starta ett nytt år med nya krafter i form av Nicholas Murigu.

Här kommer pressmeddelandet från nya rörtrion:
I strålande solsken på Himmelsberga friluftsmuseum på Öland träffades länet miljöpartister för årsmöte. Sedvanliga årsmötespunkter avhandlades. Mötet beslutade att även fortsättningsvis ha tre språkrör för regionen.

På mötet omvaldes Akko Karlsson och Elisabeth Wanneby till språkrör enligt valberedningens förslag. Till nytt språkrör valdes även Nicholas Murigu , Kalmar, enligt valberedningens förslag, dock efter omröstning då även Jonas Löhnn nominerats på mötet.

”Det är hedrande att bli omvald, säger Elisabeth Wanneby, Oskarshamn. Nu fortsätter arbetet för att föra fram grön politik med hållbara lösningar för regionen. Resursfrågorna och företagande är viktiga frågor att lyfta fram.

Det känns fint att få förtroende till lagbygget med ett växande Miljöparti, det är vitaliserande med flera aktiva i hela Kalmar län reflekterar Akko Karlson, Västervik.”

”Miljöpartiet har en gedigen politik över samtliga politiska områden och det är en ära att som språkrör få förankra och utvecklatillsammans med medborgarna i Sveriges kanske grymmaste län.” menar den nyvalde Nicholas Murigu, Kalmar.

FÖR VIDARE INFORMATION:

Elisabeth Wanneby, Språkrör: 070-2275590
Akko Karlsson, Språkrör: 070-5257223
Nicholas Murigu, Språkrör 070-3336180

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s