Gott Nytt 2014!

Image

Tankar om tiden ! Energisamtalen har fortsatt, på konferensen ”Allas vind” fick jag ersätta Per Bolund (MP) och det ledde även till en hel del uppdrag i Almedalen. 100% förnyelsebart har satt sig som ett begrepp i Energi Sverige!  I partistyrelsen har vi laddat för en spännande valrörelse med många gröna avtryck!  Att besöka London och våra nya arkitektvänner var en upplevelse, på 17e våningens tak med underbara takträdgårdar och  prata energieffektivisering och biomattor inspirerar!  Extra kul är att vår GU, grön ungdom, har kommit igång i länet och nu har även GS, Gröna studenter, bildats på Linneuniversitetet i Kalmar !!

Självklart har året haft lite tråkigheter med tandläkarbesök och visdomständer som skall opereras bort till inte helt oansenliga summor pengar, bilar som repareras, människor som träter, anhöriga som får känna av vårdkedjor i med och motvind, men trots allt summa summarum ett fantastiskt lärorikt och berikande år. Man växer med erfarenheter och i möten med människor!!

SUPERVALÅR!!

Nu den 20e januari drar vår BESLUTANDE medlemsomröstning igång gällande EUlistorna, jag återfinns på plats 23 på den av riksvalberedningen föreslagna listan och är så peppad att coacha vår gröna valrörelse. EGP den gröna gruppen gör skillnad i parlamentet.  Läs mer om  miljöpartiet på http://www.mp.se/   Om Gröna EU-gruppen hittar du info på : http://europeangreens.eu/learn-about-egp   Valdagen är den 25 maj varefter Miljöpartiet har stor Festivalkongress i Göteborg och sen är det fokus på Nationell valrörelse, för en växande grön riksdagsgrupp, gärna berikad med mandat från Kalmar läns gröna gäng och så landsting och kommunval som också spelar roll i omställningsarbetet för hållbar utveckling!!  Pepp pepp tillsammans är vi starka!!

 

 

 

 

 

Annonser

One thought on “Gott Nytt 2014!

  1. Ping: Gott Nytt 2014! | Artissima

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s